Informatie urban en streetdancelessen

Geschreven door Danscreatie op . Geplaatst in Algemeen nieuws

In de danswereld geldt dat stilstaan (letterlijk) achteruitgang is. De leerlingen zijn vaak op zoek naar nieuwe uitdagingen en trends. Om de lessen elke keer uitdagend te houden willen we hier graag in mee. De lessen die in de stijlen urban-pop waaronder ook Hip hop en streetdance vallen zullen dit seizoen gecoördineerd worden door Steven Dragtenstein. Hij zal het nieuwe seizoen de overkoepelende leiding hebben over de Urban stukken die in de voorstellingen worden gedanst.

Steven

Steven Dragtenstein is als Urban docent verbonden aan Dans Creatie. Naast zijn werkzaamheden als docent bij Dans Creatie is Steven actief als danser en choreograaf voor grote productiemaatschappijen, zoals RTL en Talpa. Hij maakt choreografieën voor grote en populaire programma’s zoals o.a. The Voice en grote evenementen, zoals bv. de Toppers. Ook werkt hij samen met vele bekende artiesten. Verder is Steven artistiek leider en docent van het Albeda Dans College.
Zoals jullie in het bovenstaand stuk kunnen lezen is de expertise van Steven Dragtenstein zeer waardevol voor Dans Creatie, zo kunnen we met het uitstekende team en de goede lessen die we al hebben nog meer bieden aan de leerlingen.

Ik ben daarom ook erg trots dat zo’n grote naam uit de danswereld zich zo betrokken voelt bij Dans Creatie en kiest om samen met mijn docententeam te gaan voor nog meer kwaliteit en uitdaging.
Onze docenten zullen door Steven Dragtenstein in deze dansstijlen worden gecoacht en begeleidt, maar toch hun eigen lesstijl behouden. Hoe fijn is het om in nieuwe trendy stijlen les te krijgen, maar wel vertrouwd bij je eigen docent. Zo maakt Dans Creatie zich klaar voor de toekomst met nog meer dansplezier.

Trackback vanaf uw site.

Agenda

mrt
30
vr
14:24 Goede Vrijdag gewoon les!
Goede Vrijdag gewoon les!
mrt 30 @ 14:24 – 15:24
Op Goede Vrijdag gaan de lessen bij Dans Creatie gewoon door.
apr
1
zo
hele dag Pasen
Pasen
apr 1 – apr 2 hele dag
In verband met Pasen is er geen les.
apr
22
zo
hele dag Voorstelling Begin de dag met ee...
Voorstelling Begin de dag met ee...
apr 22 hele dag
Zodra er meer informatie over deze voorstellingen is zal dit op onze website bekend gemaakt worden.