Selectiegroepen

Selectiegroepen

Er zijn bij Dans Creatie diverse selectiegroepen. Voor een selectiegroepen klassiek en Urban/Streetdance worden de leerlingen uitgenodigd.

Selectie Urban-pop Wateringen
Dans Creatie heeft in Wateringen een aantal Urban-pop selectiegroepen onder leiding van Steven Dragtenstein.

Selectie Urban-Streetdance Naaldwijk
In Naaldwijk zijn er twee Urban-Streetdance selectiegroepen onder leiding van Laura Taal en Renee de Winter.

Leerlingen die ergens anders al op hoog niveau dansen en graag bij een selectiegroep van Dans Creatie willen dansen, kunnen zich voor een proefles aanmelden via ons emailadres : info@danscreatie.nl.

Demo Teams
Een Demo Team is een groep enthousiaste leerlingen die bereid is extra te trainen en het leuk vinden om meer op te treden tijdens voorstellingen of evenementen. In deze groep leren de leerlingen leuke choreografieën voor extra optredens.
We gaan pas een oproep doen aan leerlingen om zich aan te melden als we weer een evenement of voorstelling hebben waar een Demo Team aan mee kan doen. We kunnen Demo Teams samenstellen voor verschillende dansstijlen en leeftijden.
Als er een Demo Team zal worden samengesteld, wordt er door ons een oproep gedaan en kunnen leerlingen tussen de 8 en 12 jaar zich aanmelden voor de audities.
Voorafgaand aan een optreden krijgt een Demo Team 10 lessen. Deze 10 lessen kosten € 50,-.
Het leuke van dit concept is dat er mogelijkheden zijn voor meer leerlingen om een keer in een Demo Team te kunnen dansen.

Masterclass 1 en 2
Leerlingen van de Dans Creatie kunnen uitgenodigd worden voor de Masterclass. De Masterclass 1 is voor vergevorderde leerlingen in de dansstijlen klassiek en modern. Leerlingen van buitenaf die genoeg scholing hebben gehad, kunnen een proefles volgen waarna wij bepalen of ze zich bij de les kunnen aansluiten. De Masterclass 1 is 3x per maand op zondag van 11.30 tot 13.00 uur, voor de leeftijd 16 t/m 22 jaar.
Ook is er elke maandag van 18.00 tot 19.00 uur Masterclass 2. Dit is een jongere groep in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar.
De kosten zijn 150 euro per jaar.

Voor de Masterclass 1 en 2 geldt dat de kosten buiten de kortingsregeling vallen bij betaling van de contributie per jaar (meer informatie over de betaling per jaar is te vinden op de pagina contributie op deze site)

Agenda

jul
1
zo
hele dag Zomervakantie
Zomervakantie
jul 1 – aug 31 hele dag
Met ingang van zondag 1 juli is het zomervakantie bij Dans Creatie en zijn wij gesloten. Er worden geen lessen meer gegeven volgens het rooster.