Talentenklassen

 

Westland Cultuurweb logo

Op zoek naar leerlingen met een enorme passie voor dans!
Dans Creatie heeft een hele mooie dans vooropleiding voor leerlingen met een enorme passie voor dans die hun talent verder willen ontwikkelen. Bij de talentenklassen van Dans Creatie maken we programma’s op maat voor jouw talent. De dagen en tijden hangen af van het lespakket wat je gaat volgen. De Talentenklassen zijn te volgen voor leerlingen tussen de 9 en 18 jaar.

Kwaliteit

De kwaliteit van de Talentenklassen zal worden bereikt en geborgd door gediplomeerde en zeer ervaren docenten. De verschillende dansstijlen vereisen uiteraard verschillende docenten, welke excelleren in hun vakgebied binnen dans. Zo zijn er docenten die zijn afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, Codarts Rotterdam, Artez Arnhem en het Albeda Danscollege. De kennis van deze docenten tillen de talentenklassen naar een hoger en voor het Westland uniek niveau.

Auditie/beoordeling

Om tot een hoge opleidingskwaliteit te komen en om het toelatingsproces zo eerlijk mogelijk te maken, zullen er audities gehouden worden en/of zullen we het wel of niet toelaten tot de talentenklas laten afhangen van de docent die de leerling lesgeeft en de kwaliteiten van de leerling kent. Leerlingen die zich willen inschrijven voor de auditie moeten ervaring in dans hebben (minimaal 2 jaar) voor zowel klassiek ballet en Urban-streetdance is noodzakelijk. Tijdens de beoordelingen zullen de dansers worden beoordeeld op hun danstalent, muzikaliteit en fysieke mogelijkheden. Maar ook passie voor dans en enthousiasme zullen een grote rol spelen. In september is het nog mogelijk voor leerlingen die zich later aanmelden, om in te stromen in de talentenklassen. De periode tot aan de herfstvakantie is voor alle leerlingen een proefperiode. Dit betekent dat de definitieve indeling van alle groepen daarna pas officieel is.

 

Wil je je aanmelden voor de Talentenklassen dan kan dit via info@danscreatie.nl.  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Tarieven Talentenklas en Masterclass 2018-2019
Klas 1 en MC 1 € 750,- p/j
Klas 2 en 3 € 750,- p/j
Klas 2/3 en MC 2 € 900,- p/j
Klas 4 € 675,- p/j
Klas 4 en Klassiek € 860,- p/j
Klas 4 en Klassiek en MC 3 € 1.085,- p/j
MC 2 en Klassiek € 340,- p/j
MC 3 en Klassiek € 410,- p/j
MC 4 en Klassiek € 175,- p/j

De Talentenklassen worden mede mogelijk gemaakt door Westland Cultuurweb.

 

 

Agenda

jul
1
ma
hele dag Zomervakantie
Zomervakantie
jul 1 – aug 31 hele dag
  In verband met de zomervakantie is Dans Creatie gesloten  
aug
23
vr
hele dag Danskamp
Danskamp
aug 23 – aug 25 hele dag
In het één na laatste weekend van de zomervakantie hebben wij weer een danskamp gepland. Het danskamp is voor leerlingen in de leeftijd van 8