Nieuwsbrief juni

Geschreven door Danscreatie op . Geplaatst in Algemeen nieuws

Onlangs is onze nieuwsbrief van juni verzonden naar alle leerlingen.

Heeft u de e-mail niet ontvangen? Dan kan het zijn dat wij in onze administratie geen (juist) email-adres van u hebben.
Stuur in dat geval een berichtje naar info@danscreatie.nl en zet daarin de naam van de leerling, de lesdag en het lesuur. Wij passen dit dan zo snel mogelijk aan in onze administratie.

Alle nieuwsbrieven zijn ook hier op de site te vinden onder Nieuws>Nieuwsbrieven.

Informatie urban en streetdancelessen

Geschreven door Danscreatie op . Geplaatst in Algemeen nieuws

In de danswereld geldt dat stilstaan (letterlijk) achteruitgang is. De leerlingen zijn vaak op zoek naar nieuwe uitdagingen en trends. Om de lessen elke keer uitdagend te houden willen we hier graag in mee. De lessen die in de stijlen urban-pop waaronder ook Hip hop en streetdance vallen zullen dit seizoen gecoördineerd worden door Steven Dragtenstein. Hij zal het nieuwe seizoen de overkoepelende leiding hebben over de Urban stukken die in de voorstellingen worden gedanst.

Steven

Steven Dragtenstein is als Urban docent verbonden aan Dans Creatie. Naast zijn werkzaamheden als docent bij Dans Creatie is Steven actief als danser en choreograaf voor grote productiemaatschappijen, zoals RTL en Talpa. Hij maakt choreografieën voor grote en populaire programma’s zoals o.a. The Voice en grote evenementen, zoals bv. de Toppers. Ook werkt hij samen met vele bekende artiesten. Verder is Steven artistiek leider en docent van het Albeda Dans College.
Zoals jullie in het bovenstaand stuk kunnen lezen is de expertise van Steven Dragtenstein zeer waardevol voor Dans Creatie, zo kunnen we met het uitstekende team en de goede lessen die we al hebben nog meer bieden aan de leerlingen.

Ik ben daarom ook erg trots dat zo’n grote naam uit de danswereld zich zo betrokken voelt bij Dans Creatie en kiest om samen met mijn docententeam te gaan voor nog meer kwaliteit en uitdaging.
Onze docenten zullen door Steven Dragtenstein in deze dansstijlen worden gecoacht en begeleidt, maar toch hun eigen lesstijl behouden. Hoe fijn is het om in nieuwe trendy stijlen les te krijgen, maar wel vertrouwd bij je eigen docent. Zo maakt Dans Creatie zich klaar voor de toekomst met nog meer dansplezier.

Agenda

jul
1
za
hele dag Zomervakantie
Zomervakantie
jul 1 – aug 31 hele dag
In verband met de zomervakantie zijn er geen lessen van zaterdag 1 juli t/m donderdag 31 augustus 2017. Wanneer er dansdagen georganiseerd worden wordt dit
aug
26
za
hele dag Audities Talentenklassen 2017-2018
Audities Talentenklassen 2017-2018
aug 26 hele dag
Op zaterdag 26 augustus 2017 zijn de audities voor de Talentenklassen 2017-2018. Wil je je aanmelden stuur dan even een mail naar info@danscreatie.nl o.v.v. auditie